Blaricum B&B in hartje Gooi

De 'Tuinen van Amsterdam', het thuis van Bekende Nederlanders

Een Luxe Bed and Breakfast op een Bijzonder Plekje

Blaricum Bed and Breakfast is een sfeervol gastenverblijf voor een weekendje weg of zakelijke overnachtingen in het Gooi. Vriendinnen ontmoeten elkaar hier voor een gezellig dagje uit en stellen voor een romantisch weekendje weg. Blaricum B&B biedt bijzondere overnachtingen met hotel kwaliteit bedden, bedlinnen en een biologisch ontbijt. De B&B is dichtbij de P+R naar Amsterdam, Hilversum en Utrecht.

Kamers met hotel kwaliteit bedden en bedlinnen

Blaricum Bed and Breakfast biedt tweepersoons kamers met privé badkamers. De bedden en bedlinnen zijn van hotel kwaliteit en worden alom geprezen. Tarieven voor een tweepersoonskamer bedragen € 120 per nacht inclusief ontbijt en belastingen.

Dagtrips naar Amsterdam

In een half uur bent u in hartje Amsterdam, voor bezoek aan de grachten, de musea of winkelen. U kunt de auto parkeren op één van de P&R plaatsen rond Amsterdam, waarbij u dan gratis kaartjes ontvangt voor metro of tram naar de binnenstad.

Het goede Gooische Leven - Cultuur, Natuur & Shopping

Blaricum Bed and Breakfast ligt in hartje Gooi, temidden van de huizen van vele bekende Nederlanders. Het Gooi staat bekend als de 'Tuinen van Amsterdam'. Blaricum scoorde in 2013 in de top vier gemeentes om te wonen in Nederland.   

Blaricum Bed and Breakfast ligt op vijf minuten loopafstand van gezellige restaurants, winkels en fietsverhuur. Ideaal gelegen voor wandelaars en fietsers, er zijn regiokaarten beschikbaar met gevarieerde routes waaruit u kunt kiezen. 

Het Singer Museum, Paleis Soestdijk, Kasteel Groeneveld, de Gooische Buitenplaatsen, Naarden-Vesting en het Muider-slot liggen op steenworp afstand. Ook voor watersporters en golfers zijn er tal van mogelijkheden in de directe omgeving.